Mostantól nem igérek semmit a blogfrissítéssel kapcsolatban :-) A legutóbbi bejegyzés után derült ki, h erre a hétre Krisztián cimborámmal beosztottak minket extra feladatokra. Ezt minden héten “megynyeri” két ember a fotós csapatból, most ránk került a sor. A lényege, h a minden nap mi matricázzuk a portéképeket, valamint kedd este/éjjel/hajnalban és péntek délelőtt mi ketten pakoljuk fel a keddi és csütörtöki portéképeket a galériába. Kedden és csütörtökön vannak a az ún. formális esték; ilyenkor minden utas kinyalja magát estélyibe és úgy fotóztatja magát. Ilyenkor készül a legtöbb portrékép, szóval rengeteget kell matricáznunk és kiraknunk a galériába. A kedd este/éjjel/hajnál azért is finom, mert szerda délelőtt Barbadoszon pár száz utas lelép a hajóról és őmiattuk a galéria már reggel fél 8- 8 körül kinyit. Addigra az összes előző esti képet fel kell matricázni és kirakni a galériába. Kedd este egy percet sem aludtunk ketten; éjjel 1-től matricáztunk, 4-től eg a képeket raktuk fel egészen reggel 8-ig... Szerda közepét átaludtam, este meg portéfotózás, szóval semmi megállás nem volt. Ergo: szabadidőm az eddiginél is kevesebb lett...

Kedden még a születésnapomat is megünnepeltük a  kollégákkal (utána meg matricáztam :-)) tortát is kaptam, ittunk, szóval jó volt.  Múlt hét szombaton meg grillparti volt St. Maarten szigetén a fotós csapatnak. Megkaptuk az egyik part menti étterem konyháját, és ott sütöttek páram csirkét, rákot. Ezeket ettük, meg persze ittunk... Délután elég spiccesen álltam neki portét fotózni :-)

A héten megjött az új menedzser is. 1 hétig itt vannak mindketten, h az előző átadja neki a folyó ügyeket. Az biztos, h az új főnök nem lesz olyan laza, mint a régi, de ez lehet, h jó is. A régi főnök kb. minden 2. este piálást tartott a laborban, ami rövid távon jó, de hosszú távon fárasztó.

Most ilyen rövid leszek, mert most van egy kis szabadidőm és legszívesebben a strandon süttetném a hasamat, h kicsit kipihenjem a fáradalmaimat. Úh. mára ennyi a bejelentkezésem. A következőben hosszabb leszek és agalériát is frissítem.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tengerre.blog.hu/api/trackback/id/tr913373277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása